Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Επανεξέταση

Και ύστερα από την ιερά εξέταση έρχεται η σειρά της ιεράς...επανεξέτασης, όπου όσοι επέζησαν της πρώτης δεν την γλιτώνουν αυτή τη φορά....Χαχαχαχαχααααα....


...οκ, πλάκα κάνω, ευτυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο για την ώρα (όχι τουλάχιστον στις εξετάσεις 2βάθμιας ή 3βάθμιας) ,αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το διαγωνισμό "αστειετερότητας" που διοργάνωσε ο καινούργιος διαχειριστής Άσεμνος , με τη βοήθεια του επιτελείου της Φρικιπαίδειας (ιεροεξεταστές), όπου ύστερα από δημοψήφισμα (χωρίς τον Δήμο), επιλέχθησαν ορισμένα άρθρα προς βαθμολόγηση. Το λοιπόν, όποιο άρθρα βαθμολογηθεί καλύτερα, θα γλιτώσει τα βασανιστήρια και θα κερδίσει ένα νόμπελ ισότιμο με αυτό του Σωκράτη, το βάρος του σε χρυσό και επιταγές εκατομμυρ(mig)ιων όσες και οι ρήσεις του Όσκαρ Ουάιλντ. Τα υπόλοιπα άρθρα μια και επιλέχθηκαν,στη χειρότερη περίπτωση θα αμπαρωθούν στο μπουντρούμι μέχρι να βγουν στην αρένα ξανά, ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα βρουν μια θέση στην βασιλική αυλή (κλειδαμπαρωμένα και πάλι για λόγους ασφαλείας).

Όσο για μένα, δεν μπορώ να πω, έβαλα κι εγώ το χεράκι μου στην υπόθεση (προσθέτοντας 2 άρθρα μου στο διαγωνισμό, μήπως και καταφέρω να τσεπώσω καμιά επιχορήγηση από την Πρεσβεία Ηνωμένων Εχθρών)..... αυτά...(και άλλα πολλά κάθε βράδυ στις 9 στα FrikiNews) ;)

2 σχόλια: