Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Facebook

Η επίσημη σελίδα στο Facebook είναι http://www.facebook.com/pages/Phrikepaideia/218219346210?ref=ts .

Η φρικηπαίδεια καλωσορίζει τους αναγνώστες: "Η Φρικηπαίδεια είναι μία εγκυκλοπαίδεια γεμάτη λανθασμένες πληροφορίες και ψέματα. Κάτι σαν την πολιτική, μόνο που είναι γραμμένη με χιούμορ. Η Φρικηπαίδεια είναι ένα από τα πιο πολυδάπανα projects της κυβέρνησης Καραμανλή. Χρειάστηκαν οχτακόσιοι ογδόντα οκτώ Ελ, σαράντα παλικάρια και ένας Ελληνίκιος (όχι, παίζουμε!) για να κατασκευαστεί αυτό που βλέπετε μπροστά σας. Όχι, όχι τα χέρια σας. Για κοιτάξτε πιο ψηλά... Ναι, εκεί! Στην οθόνη. Βλέπετε; Ωραία...

Η Φρικηπαίδεια είναι τόσο τζιτζί και ραφινάτη, που δεν θα βρείτε μέσα της κανέναν από όλους εκείνους τους ακατανόητους όρους που καταλαβαίνουν μονάχα κάτι πιτσιρίκια που ασχολούνται με βιντεογκέιμς και μπουγάτσες. Όλοι μπορούν να επεξεργαστούν την Φρικηπαίδεια, να βάλουν ότι τους κατέβει, να διασκεδάσουν, να μας στείλουν και κάνα τάπερ με κεφτεδάκια.
Mission:
Ο στόχος της Φρικηπαίδειας είναι ο σαρκασμός. Σε περίπτωση που η μυωπία σας είναι υψηλότερου βαθμού από τη δική μου και δεν είδατε την υποσημείωση στην αρχική σελίδα, η Φρικηπαίδεια είναι παρωδία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται'' .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου